top of page
Zoeken
  • Harry Pape-Luijten

“Publieksarcheologie en de Steentijd: alsof je tegen een muur praat?” Oproep voor een korte survey!


Op 4 februari aanstaande vindt in Leiden de 27e Steentijddag plaats. Ik mag die dag een klein deel van het programma invullen, met een bijdrage over publieksarcheologie en de Steentijd in Nederland. Om informatie te verzamelen voor die bijdrage heb ik een korte survey opgesteld, waarbij ik vooral op zoek ben naar de input van niet-archeologen.

Ik zou het ZEER op prijs stellen als je de survey, die uit slechts zes vragen bestaat, zou willen invullen. De reacties zijn volledig anoniem. Echter, mocht je nog een opmerking hebben of een bepaald antwoord willen toelichten, aarzel dan niet om me een bericht te sturen.

De survey is hier te vinden. Mijn dank is groot!

P.S. Deel de survey vooral onder vrienden, familie en collega's. Elke extra invulling helpt enorm!

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page